正在显示 1 至 10 笔资料(共 20 笔资料)
Thumbnail
城大校長郭位教授應邀赴台發表演講,分別講述對高等教育國際化的見解,以及能源對環境的影響。
Thumbnail
城大新近啟用的訪客中心設計獨特,反映城大創新開放的文化。
縮圖
城大校長郭位教授於8月出席新生註冊日以及學生會迎新營開幕禮,歡迎新生。
縮圖
城大於2018年8月20日慶祝香港首家及唯一的動物醫學院命名為「賽馬會動物醫學及生命科學院」,學院由城大與其國際夥伴美國康奈爾大學合作建立。
Thumbnail
城大承蒙恒基兆業地產集團主席李兆基博士大紫荊勳賢捐贈1.2億港元,以支持大學長遠發展。
縮圖
城大將頒授榮譽院士銜予三位傑出人士,以表彰他們為城大及社會服務並促進其發展的傑出貢獻。他們是哈利.般哥先生、唐慶綿女士、黃俊康先生,BBS。
為加強與北美院校在跨文化方面的研究合作,校長張信剛教授最近率領五人代表團,於2月15至24日分別訪問多倫多大學、普林斯頓大學、密芝根大學、英屬哥倫比亞大學及史丹福大學。
Concertgoers were treated to a fine evening of Mozart on 24 February as the City University Philharmonic Orchestra performed its annual concert at the Hong Kong Academy for the Performing Arts.
CityU is showcasing its strength in teaching and research at the Education and Careers Expo 2002, currently on display at the Hong Kong Convention and Exhibition Centre until February 24.
CityU's annual cultural festival is kicking off this year with an exhibition of ethnic costumes and silverware from nine Chinese minority groups.