正在显示 1 至 7 笔资料(共 7 笔资料)
A team from the University of Melbourne shared its experience setting up risk management strategies with more than 80 members of CityU staff and students, including several heads of academic and administrative departments, at a seminar on 27 October.
城大教職員和學生在10月25曰有機會與孫大倫博士面對面真情對話,互相交流,上了人生寶貴的一課。
大學正進行多項校園改建工程,城大副校長(行政)黃玉山教授認為,校園的新發展計劃將有助促進環境氛圍,為學生及教職員提供更好的設施及更大的空間。
香港城市大學學生會及校友會,於10月21日(星期五)晚上舉行的校慶日暨城大夜宴上,宣佈啓動一項名為“We Love CityU”的籌款活動,以表達對城大的關懷。
校董會主席胡應湘爵士捐贈港幣2,500萬元,支持城大的校園發展計劃及學生發展活動,其中的500萬元將成立校內配對基金,鼓勵教職員、校友和學生捐款支持自己的大學。
A team from the University of Melbourne will hold seminars at CityU from 25 to 28 October to share their experience of risk management in tertiary education.
香港城市大學校董會轄下社區關係委員會主席孫大倫博士,公布城大未來十年的校園發展藍圖,並呼籲各界支持大學的教與學計劃及發展。