正在显示 1 至 10 笔资料(共 15 笔资料)
Members of CityU's Cultural Synergy programme about to embark on a two-week cultural tour of Australia were given a special send-off.
大學教育資助委員會於12月19日在禮賓府舉行招待會,邀請社會賢達和工商翹楚與120位優秀學生見面,以及致謝香港賽馬會資助450名內地高才生入讀本地大學。
今年香港的消費者比上一年更多不滿。城大的管理科學系在一月初公佈2001年香港消費者滿意指數為66點,比上一年下降2.2點。
城大在11月中舉行第16屆畢業典禮,這典禮對七位畢業生的意義尤其重大,他們是互動工商管理碩士課程(iMBA)的首屆畢業生。
城大高級專業學院與英國Hull大學於11月20日簽署合作備忘錄,雙方除了表示願意在學生、教職員合作和交流上加強合作外,Hull大學還會考慮收取城大副學士畢業生直接進入部分學士課程的二年級。
繼去年底加入深圳虛擬大學園後,香港城市大學亦已於珠海南方軟件園設立研究中心,中心已在年底啟用。
繼去年三位數學系學生於「中國大學生數學建模競賽」中脫穎而出後,今年該系再有六名同學在同一賽事中創下佳績。
Six undergraduate students from the Department of Mathematics have won awards in a mainland national contest. The annual contest organized by the China Society for Industrial and Applied Mathematics (CSIAM) in September this year, attracted 3,800 team-entrants from top universities throughout the country. CityU students entered the event as two teams and eventually obtained two awards: a first-class ranking and a second-class ranking.
城大代表隊今年於香港電台普通話台主辦的「大專普通話辯論賽」中創佳績,獲取亞軍。
Shanghai owned the "Pearl of the Orient" moniker for much of the 20th century - but now, a CityU exhibit utilizing the latest developments in multimedia technology has demonstrated that Hong Kong is clearly this century's oriental pearl.