Outstanding CityU students pursue study dreams after winning scholarships
城大兩名本科生立志為本港弱勢社群謀取福祉,憑藉他們出色的表現在眾多來自不同院校的參加者中脫穎而出,勇奪2021/22年度「滙豐海外獎學金」,衝出國際,一展抱負。
城大學生發展處宿舍生活組與學生宿舍每年舉辦一系列舍際比賽,促進不同背景學生之間的交流和合作。
Sixteen students from the Department of Computer Science participated in a 10-day study tour to America’s Silicon Valley, 30 May to 8 June, 2004.