Vision Impossible!
Colin Blakemore爵士教授主持「校長講座系列:學術薈萃」演講。
Eminent CityU faculty receive RGC awards
城大傑出教員在研資局11月24日的頒獎典禮上獲嘉許,以表彰其卓越研究成果,及對高等教育界作出的重大貢獻。
New Fellows elected to prestigious American Mathematical Society
城大兩位著名數學家獲備受尊崇的美國數學學會頒授院士銜,他們分別是理學院院長兼數學系講座教授陳漢夫教授、數學系講座教授楊彤教授。
UK social sciences academy awards Fellowship to CityU scholar
城大人文社會科學院院長華樂勤教授膺選英國社會科學院院士,以表彰他在社會科學領域的傑出學術貢獻。
ITF funding secured for anti-Covid-19 research
城大獲創新科技署轄下創新及科技基金資助逾710萬港元,從事應對新型冠狀病毒的研究。
在1月23日舉行的第六屆學生大使計劃就職典禮上,21位應屆學生大使承諾竭誠推廣城大的形象,積極達至均衡的全人發展。他們都具有正面的人生觀、友善的品格和良好的溝通技巧,使他們能夠從200多位參加者中脫穎而出。
City University's third annual WebCourse Fair 2003 kicked off on 14 January with a virtual exhibition showcasing the use of the Internet for teaching and learning. Around 30 teaching staff members shared online how they make use of audio-visual learning packages, online quizzes, self-assessment tools and 3D animations to stimulate students' interest.
鑒於就業市場競爭日益激烈,學生在教室以外的學習經驗,對於他們日後的發展愈形重要,香港城市大學近年乃積極提供有關學習機會,以配合其全人發展的教育理念。
Fifteen groups of City University final-year marketing students were commended for their consultancy work at an Awards Presentation Ceremony held in the Wei Hing Theatre on 9 January.