新聞中心

正在顯示 1 至 3 筆資料(共 3 筆資料)
Dear Colleagues, You will have heard by now about University Council's resolution on 25 November on the Report of the Independent Committee on Review of Recent Events in the School of Law (IC).
香港城市大學的高級專業學院在德福校舍推出流動互動學習計劃,為800名副學士學生每人提供一部掌上電腦,以提高學習效率,促進學習社群之間的溝通。