新聞中心

正在顯示 1 至 5 筆資料(共 5 筆資料)
為加強與北美院校在跨文化方面的研究合作,校長張信剛教授最近率領五人代表團,於2月15至24日分別訪問多倫多大學、普林斯頓大學、密芝根大學、英屬哥倫比亞大學及史丹福大學。
CityU's annual cultural festival is kicking off this year with an exhibition of ethnic costumes and silverware from nine Chinese minority groups.
One of the world's foremost Chinese cultural scholars, Professor Leo Lee, was an honoured guest last month of CityU, where he delivered three lectures on humanities and Chinese culture.
由城市大學出版的《中國文化導讀》,獲選為本年度的「十本好書」之一。這項盛事由香港電台與康樂及文化事務署合辦。
世界雖然由不同民族組成,但大家都是來自同一個地球,像江河海洋裡的流水,都是來自同一個源頭

聯絡資料

傳訊及公關處

Back to top