中科院院長、城大榮譽博士白春禮教授11月21日主持城大傑出講座,重點講述納米科技在全球及亞太區的發展。
城大11月13日授榮譽博士學位予三位傑出人士,以表彰他們的出色成就及對社會福祉的貢獻,他們是白春禮教授、胡法光先生、盛智文博士。
More than just an opportunity to bolster CityU's image among mainland and international universities, China Education Expo 2001 is giving CityU the opportunity to recruit the mainland's best and brightest students.