正在显示 1 至 10 笔资料(共 21 笔资料)
Thumbnail
城大校長郭位教授應邀赴台發表演講,分別講述對高等教育國際化的見解,以及能源對環境的影響。
Thumbnail
城大新近啟用的訪客中心設計獨特,反映城大創新開放的文化。
縮圖
城大校長郭位教授於8月出席新生註冊日以及學生會迎新營開幕禮,歡迎新生。
縮圖
城大於2018年8月20日慶祝香港首家及唯一的動物醫學院命名為「賽馬會動物醫學及生命科學院」,學院由城大與其國際夥伴美國康奈爾大學合作建立。
Thumbnail
城大承蒙恒基兆業地產集團主席李兆基博士大紫荊勳賢捐贈1.2億港元,以支持大學長遠發展。
縮圖
城大將頒授榮譽院士銜予三位傑出人士,以表彰他們為城大及社會服務並促進其發展的傑出貢獻。他們是哈利.般哥先生、唐慶綿女士、黃俊康先生,BBS。
Some 20 archeologists, scholars, researchers and curators from the mainland, Hong Kong, Taiwan, South East Asia and Australia gathered at CityU, 24 and 25 June 2004, to exchange their findings on China's 12th to 15th century ceramics and maritime trade.
Electronic Engineering PhD student Kenji Yum Tsz-yin clinched the First Prize in the 2004 IEEE MTT-S International Microwave Symposium Student Paper Competition.
在6月24日城大邵逸夫圖書館的「圖書館之友」計劃誌慶典禮上,大學向前校董會成員吳斌先生頒贈「圖書館之友」榮譽會員咭,答謝這位前校董會成員多年來對圖書館館藏的慷慨捐贈。
Former and current Students' Union (SU) leaders enjoyed a dialogue with CityU President Professor H K Chang on the University’s developments and future challenges at the Ex-SU Leaders Reunion on 24 June.