正在显示 1 至 6 笔资料(共 6 笔资料)
城大和新竹交通大學於12月27日首度舉辦體育互訪活動,通過以「武」會友增進交流。
城大展覽館展現中國著名武術流派——洪拳,運用新穎多媒體技術與立體視覺效果,讓觀眾有如身臨其境,獲得刺激有趣的功夫體驗。
校長張信剛教授與中國科學技術大學校長朱清時教授在6月13日於蘇州工業園簽署框架協議書,成立「中國科學技術大學──香港城市大學聯合高等研究中心(蘇州)」。
Some 50 pieces of Chinese painting and calligraphy by Hong Kong artist Mr King Chia-lun are on display at the CityU Gallery 17 to 24 June.
城大校長張信剛教授與副校長唐叔賢教授6月7日率領一個由13名員工組成的代表團訪問杭州的浙江大學,續簽學術交流合作協議,並探討多方面的合作機會。代表團受到浙江大學黨委書記張浚生教授和校長潘雲鶴教授帶領的22名員工的熱情接待。
CityU's Student Mentoring (SMS) and Supplemental Instruction (SI) Schemes empower senior students to enhance first-year students' learning skills and to boost their motivation. Professor Edmond Ko, CityU Vice-President (Undergraduate Education), presented certificates to SI and SMS supervisory staff, and student mentors and leaders on 27 May, 2004.