正在显示 1 至 3 笔资料(共 3 笔资料)
公共政策學系林睿教授4 月 22 日為「校長講座系列:學術薈萃」演講,題為「平等與不平等:城市房產財富之探討」。
城大4月18日為160餘名高中學生舉辦「成功之旅 今日啟航」活動,各專業領域的多位成功人士應邀來與學生交流
More than just an opportunity to bolster CityU's image among mainland and international universities, China Education Expo 2001 is giving CityU the opportunity to recruit the mainland's best and brightest students.